Kasvattajakilpailun listat päivitetty – muista maksu 31.10. mennessä

Kasvattajakilpailuun ilmoitettujen hevosten lista on päivitetty (tilanne 1.10.). Tarkistathan, että hevosesi on mukana listoilla:


Muiden ikäluokkien kuin 2021 syntyneiden seuraava maksu erääntyy 31.10.2022, sähköpostilaskut on lähetetty ja kirjeetkin ovat jo matkalla elleivät perillä. Hevosen maksun voi maksaa myös ilmoittautuneiden listassa olevan hevoskohtaisen viitenumeron perusteella, ikävuoden mukainen maksun summa ja tilinumero löytyvät kilpailun säännöistä. Nyt on myös hyvä hetki ilmoittaa aiemmin ilmoittamatta jäänyt hevonen mukaan kilpailuun, tuplamaksut menevät vain jo erääntyneistä maksueristä!

Kaikki Kasvattajakilpailua koskevat yhteydenotot: kasvattajakilpailu@suomenratsut.fi 

Kasvattajakilpailun uusi tukija on haussa. Olisiko yrityksesi kiinnostunut Kasvattajakilpailun sponsoroinnista? Ota yhteyttä ja neuvotellaan sopimuksesta!

Suomenratsujen Kasvattajakilpailua kuusivuotiaille suomenhevosille on käyty vuodesta 2003, perinteisesti Suomenratsujen Kuninkaalliset -viikonlopun yhteydessä syyskuussa Ypäjällä. Kasvattajakilpailulla pyritään rohkaisemaan suomenhevosten ratsukasvatusta sekä tarjoamaan nuorille hevosille tavoitteita ratsukoulutusurallaan.

Vuoden 2022 Kasvattajakilpailun voittaja kouluratsastuksessa, r. Aroha Herkules