Suoralla-lehti

Yhdistyksen jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden, Suoralla-lehden. Lehden ilmestymiskuukaudet ovat maalis-, kesä-, syys- ja joulukuu.

Suoralla

Suoralla sisältää erilaisia näkökulmia suomenhevoseen ja erityisesti sen ratsastuskäyttöön. Lehden jutut vaihtelevat mm. ruokinnasta, kengityksestä, koulutuksesta ja leiritoiminnasta suomenhevosihmisiin sekä näyttely- ja kilpailutuloksiin.

SuoRa toivoo, että jäsenistö lähettää lehteen julkaistavaksi omia juttujaan, jotta aineisto kattaisi monenlaista toimintaa suomenratsujen parissa niin kautta Suomen kuin ulkomaidenkin.

Ohjeita kirjoittajille

Materiaali lehteä varten on toimitettava ilmestymiskuukautta (kts. yllä) edeltävän kuukauden 15. päivään mennessä sähköpostitse jukka.timonen@jukanmedia.fi
tai osoitteella:

Suomenratsut ry / Jukka Timonen
Alakanavantie 16, 81720 Lieksa

Jutut
Tekstit toimitetaan mielellään sähköisessä muodossa.

Kuvat
Sähköisessä muodossa olevat kuvat tulisi tallentaa JPG-, TIF- tai EPS-muotoon eli kuvien tulisi olla omina erillisinä tiedostoina, ei siis esim. Word-dokumenttiin liitettyjä. Voivat olla värillisiä tai mustavalkoisia. Kuvien suosituskoko on vähintään 10 x 15 cm ja resoluutio 300 dpi. Pienestä 72 dpi (eli näyttöresoluutio) kuvasta suurennettaessa esim. kuvankäsittelyohjelmalla kuvan laatu kärsii ja muuttuu epätarkaksi.

Mediakortti (pdf)

Mainokset ja ori-ilmoitukset

Parhaan mahdollisen painotuloksen saavuttamiseksi ilmoitusaineisto tulisi toimittaa sähköisessä muodossa. Ilmoituksen teettäminen on mahdollista, tällöin hintaan lisätään 25 % ilmoituksen hinnasta. Painovalmis aineisto toimitetaan sähköpostitse pdf-tiedostona. Väri CMYK (Coated), resoluutio 300 dpi. Leikkuuvarat (bleed) 3 mm.

Ladottava aineisto: Tekstin tallennusmuoto doc, docx tai txt. Kuvat sähköisinä, resoluutio mieluiten 300 dpi, tallennusmuoto jpg. Ilmoituksesta toimitetaan pdf-vedos asiakkaalle.

Aineisto lähetetään osoitteeseen: heli@heligrafi.fi / Liitä aineiston mukaan yhteys- ja laskutustiedot.

Ilmoituskoot (lev. x kork.) ja hinnat (ALV 0 %, jäsenlehti on ALV-vapaa):

  • Koko 1/1 – 210 x 297 mm – 150 €
  • Koko 1/2 – 105 x 297 mm – 80 €
  • Koko 1/2 – 210 x 145 mm – 80 €
  • Koko 1/4 – 100 x 145 mm – 50 €
  • Koko 1/8 – 100 x 70 mm – 25 €
  • Lisää kokoon leikkuuvarat 3 mm.