Mestaruussponsorointi 2024

Onko suomenhevosen asia lähellä sinun yrityksesi sydäntä? Suomenratsujen kilpailutoiminta kaipaa uusia tukijoita! Suomenhevonen herättää suuria tunteita ja tavoittaa ison, aktiivisen yleisön (Suoralla-lehti kaikille jäsenille 4 x vuodessa, Suomenratsujen somekanavat: FB 9700 seuraajaa, IG 3300 seuraajaa). Suomenhevosten mestaruuskilpailut ovat perinteikäs instituutio ja lajiensa arvostetuin suomenhevoskilpailu, joka kiinnostaa ihmisiä.

Tavoita suomenhevosen lukuisat ystävät, hyödynnä aktiiviset kanavamme ja mahdollista kansallisrotumme kilpailutoiminta. Tarjoamme monipuolisia tukimahdollisuuksia, jotka voidaan räätälöidä sponsorin toiveiden mukaisesti. Tässä vaiheessa ensisijaisena tavoitteena on varmistaa suomenhevosten mestaruuskilpailujen palkintotaso ja sopia näiden luokkien sponsorit.

Mestaruusluokka 1600 €, esimerkki sponsoripaketista:

  • Suomenhevosten mestaruusluokka sponsorin nimellä (Prix de ***)
  • Mitalistien rahapalkinnot (800 – 400 – 200 euroa), kilpailun järjestäjä vastaa muista rahapalkinnoista
  • Voittajan palkintoloimi painatuksella (sponsori & Suomenratsut)
  • Mahdollisuus osallistua palkintojenjakoon
  • 1/1 sivun mainos tai artikkeli Suoralla-lehteen
  • Sponsorin logo kilpailujen mainoksissa
  • Maininnat ja jaot sosiaalisessa mediassa
  • Lajit: kouluratsastus, esteratsastus, kenttäratsastus, valjakkoajo

Sponsoripaketin sisältö on räätälöitävissä yksilöllisesti sponsorin toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, esimerkiksi sisältäen erilaisia some-kampanjoita, kuten arvonnan, alekoodin jäsenistölle tms. Ota yhteyttä ja katsotaan teille paras sopimus!

Ota yhteyttä!

Suomenratsut ry. toimisto@suomenratsut.fi


Jokainen suomenhevosen ystävä voi auttaa sponsorihankinnassa levittämällä sanaa. Lataa alta mainokset!

Sponsorimainos 2024 (PDF)Lataa

Sponsorimainos 2024 (PNG)Lataa