Varsakuvia Suoralla-lehteen

Varsomiskausi käynnistyy kevään edetessä, haluatko sinä oman varsakuvasi Suoralla-lehteen? Varhaiset vuosimallin 2021 suomenhevosvarsat ehtivät mukaan jo seuraavaan, toukokuussa ilmestyvään numeroon, kun lähetät kuvan viimeistään 25.4. Lähetä otos varsasta sähköpostilla jukka.timonen@jukanmedia.fi. Huomaathan, että kuvan pitää olla omaottamasi tai kuvaajan luvalla lähetetty.

Laita kuvan mukaan kuvaajatietojen lisäksi myös kuvateksti ja kuvassa esiintyvien nimet, varsat mielellään syntymäaikoineen ja suku-, omistaja- ja kasvattajatietoineen.

P.S. Tiesitkö, että Suoralla-lehteen ovat oikein tervetulleita jäsenistöltä tulleet lehtijutut? Nyt kun kilpailujen ja tapahtumien saralla on hiljaisempaa, lehdessä olisi tilaa kivalle luettavalle, joten kannattaa rohkeasti tarttua kynään. Lue lisää!