Orisuora 2021

Orisuora 2021 järjestetään viimevuotiseen tapaan koronan vuoksi videolähetyksenä, 21.3. klo 16 ja uudemman kerran 10.4. osoitteessa haven.fi/live.

Orikuvastossa on mukana noin 20 R-, P- ja T-suunnan oria. Kuvasto postitetaan automaattisesti kaikille vuonna 2020 R-, P- tai T-suunnan orilla astutettujen tammojen omistajille. Orikuvasto julkaistaan huhtikuun alussa. Koska yleisötapahtumaa ei tänä vuonna päästä järjestämään, kuvaston voi tilata myös heti painotuoreena omaan postiluukkuun. Maksa kuvaston hinta 10 € (sisältää postituksen) Suomenratsut ry:n pankkitilille FI77 8000 1301 5347 08 ja lähetä maksukuitti & osoitetiedot sähköpostitse info (at) suomenratsut.fi viimeistään 21.3. varmistaaksesi kuvaston saamisen suoraan painosta.

Kuvastossa mukana olevat oriit:

 • Harjulan Simson
 • Hiljalan Fantom
 • Hupsis
 • Jalopeno
 • Jutun Aihe
 • Jämpti
 • Kaitaisten Veijari
 • Karkurin Samba
 • Kuukson Kaipaus
 • Lavilan Viljo
 • Maranello
 • Säämies
 • Salmiakki Poika
 • Savelan Hemuli
 • Silvolan Hemminki
 • Tintin Muskotti
 • Tosi-Romeo
 • Tuohivirsu
 • Valon Veikka