SuoRan yleisleiri Ypäjällä 20.-22.5.

20.-22.5 Yleisleiri, Hevosopisto, Ypäjä, valmentajana Anna Kärkkäinen
Huomio leiripäivät maanantai-keskiviikko!

Yleisleirille ovat kaikki SuoRan jäsenet tervetulleita. Ryhmäjako leireillä tehdään ratsukoiden osaamisen mukaisesti helposta Ö:stä helppoon A:han ja esteryhmiä pidetään halukkuuden ja
tason mukaan. Maastoesteille pääsee säiden mukaan, jos halukkaita löytyy. Osallistujia min. 9 max. 16 hlö, ratsastus n. 3-4 hengen ryhmissä.

Yleisleirien kokonaishinta on 350 eur jäsenille (sis. varausmaksu 50eur). Yhden hengen huone + 50€. Tunnit 1krt/ma, 2 krt/ti, 1krt/ke.
Leiri sisältää: Ratsastajan majoituksen 2 hengen huoneissa ja aamiaiset, hevosen majoituksen ja kuivikkeet (ei ruokia), maneesi-/kenttävuokrat sekä opetuksen. Maastoradan vuokrat laskutetaan erikseen.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 50€, jota ei peruuntumisen myötä palauteta. Loppuosa maksusta maksetaan noin 3 vkoa ennen leiriä.
HUOM! Ilmoittautuminen astuu voimaan vasta kun varausmaksun maksusuoritus näkyy. Lääkärin- tai eläinlääkärintodistusta vastaan palautetaan varausmaksun ylimenevä osa. Maksu tilille Suomenratsut FI77 8000 1301 5347 08 ja viitetietona LEIRIN pvm + RATSASTAJAN NIMI.

Ilmoittaudu lomakkeella tai lähetä vastaavat tiedot toimisto@suomenratsut.fi.

Syksyn leiriajankohta ilmoitetaan myöhemmin.