Suomenratsujen kevätkokous 24.3.

Suomenratsujen kevätkokous ja koulutus laatuarvostelusta

24.3.2024 Kylämäen Hevostilalla Marttilassa

Vuosi 2024 on nuorten teemavuosi, ja sen vuoksi järjestetään toivottu koulutus laatuarvosteluun valmistautumisesta!

Ohjelma:

klo 10 Kylämäen maneesissa valmistaudutaan suomenhevosten laatuarvosteluun. Tilaisuudessa master-ratsastuksenopettaja, ammattivalmentaja ja koulutuomari Rosali Kivitie kertoo laatuarvostelusta ja arvosteluperusteista.  Suomenhevoset ovat aina olleet hänen sydäntään lähellä. Lisäksi Rosali on toiminut laatuarvosteluissa, sekä jalostusarvosteluissa oreilla ja tammoilla, askellajituomarina useina vuosina. Tarkastelemme tilaisuudessa 3- ja 4-vuotiaita suomenhevosia. Jos haluat oman hevosesi mukaan harjoittelemaan esiintymistä, ota yhteyttä: kielo.kestinmaki@gmail.com. Hevosten paikat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla ovat Suomenratsujen jäsenet. Tilaisuus on maksuton katsojille ja mukaan tuleville hevosille!

klo 12 omakustanteinen lounas Ravintola Unkissa (15€)

klo 12.30 Suomenratsut ry:n sääntömääräinen kevätkokous. Kokouksessa palkitaan vuonna 2023 menestyneitä hevosia ja esitetään hyväksyttäväksi yhdistyksen tilit ja toimintakertomus vuodelta 2023. Kahvitarjoilu.

Tarjoilujen vuoksi ilmoittautumiset lounaalle ja kokoukseen pyydetään viim. 17.3. kielo.kestinmaki@gmail.com. Ilmoitathan mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Tervetuloa!

Kylämäen Hevostila, Hallintie 31, 21490 Marttila