Puolen vuosisadan muistoja Suoralla-lehteen!

Suomenratsujen 50-vuotisjuhlat alkavat kääntyä kohti loppuaan – vai peräti loppuhuipennusta, sillä yhdistyshän on virallisesti perustettu 28.12.1973, eli todellinen merkkipäivä on vasta edessä – ja vuoden viimeiseen Suoralla-lehteen keräämmekin jäsenistön, niin entisten, nykyisten kuin toivottavasti tulevienkin muistoja Suomenratsujen toiminnasta vuosien varrelta.

Olitko mukana katrillien pyörteissä? Löysitkö Suoralla-lehden markkinoilta elämäsi hevosen? Syttyikö SuoRan leirillä treenikipinän lisäksi ystävyys?

Tarinat voivat olla pieniä tai suuria, arkea tai juhlaa, lähihistoriasta tai kaukaa, onhan 50 vuoteen on mahtunut paljon.

Lähetä muistosi jukka.timonen@jukanmedia.fi 10.11. mennessä. Myös kuvat ovat tietenkin tervetulleita muistojen mukaan! Kuvan pitää olla omaottamasi, tai kuvaajan luvalla lähetetty. Laitathan mukaan myös kuvatekstin.