Suomenratsujen Kuninkaallisten juhlaillallinen

Tervetuloa mukaan Suomenratsujen ja Hevosopiston
juhlaillalliselle Suomenratsujen Kuninkaallisiin, Ypäjälle lauantaina 2.9.!

Suomenratsut juhlii tänä vuonna 50-vuotista historiaansa, ja yhdessä kaikkien suomenhevosharrastajien, kilpailijoiden ja kasvattajien sekä hevosalan järjestöjen kanssa kuljettua pitkää matkaa suomenhevosratsun aseman ja mahdollisuuksien edistämiseksi. Aihetta juhlaan on moninkertaisesti – Hevosopiston nykyisellä alueella on ollut toimintaa tänä vuonna jo 90 vuoden ajan, ja lisäksi Hevosopisto Oy täyttää 30 vuotta.

Juhlaillallinen Ravintola Ratsumestarissa (Ratsumestarinraitti 12, Ypäjä) lauantaina 2.9.2023 klo 19 alkaen.

Menu: alkumalja, 2 erilaista salaattia, broileri ja kasvisvaihtoehto, kakku.

Esiintymässä Kari Vepsä! Tilaisuuden juontaa Sari Tamminen.

Liput (32 e) juhlaillalliselle ovat myynnissä verkkokaupassa. Samasta verkkokaupasta voi hankkia liput Suomenratsujen Kuninkaallisiin. Suomenhevosten suurtapahtuma järjestetään Ypäjän Hevosopistolla 31.8.-3.9.2023.

Yhteistyössä: