SuoRan yleisleiri Ypäjällä 2.-4.6.

Paras mahdollinen kesän startti – Suomenratsujen leiriviikonloppu Ypäjällä samanhenkisessä seurassa ja Anna Kärkkäisen laadukkaassa opetuksessa! Leiri on kaiken tasoisille ratsukoille avoin yleisleiri, osallistujat jaetaan tasoryhmiin. Esteryhmiä pidetään halukkuuden ja tason mukaan, ja halukkaat pääsevät myös maastoesteille.

2.-4.6. Yleisleiri, Hevosopisto, Ypäjä, valmentajana Anna Kärkkäinen

Yleisleirille ovat kaikki SuoRan jäsenet tervetulleita.  Ryhmäjako leireillä tehdään ratsukoiden osaamisen mukaisesti helposta Ö:stä helppoon A:han ja esteryhmiä pidetään halukkuuden ja tason mukaan. Maastoesteille pääsee säiden mukaan, jos halukkaita löytyy. Osallistujia min. 9 max. 16 hlö, ratsastus n. 4 hengen ryhmissä. Yleisleirien kokonaishinta on 345 eur jäsenille (sis. varausmaksu 50eur). Yhden hengen huone + 70€. Tunnit 1krt/pe, 2 krt/la, 1krt/su.

Leiri sisältää: Ratsastajan majoituksen 2 hengen huoneissa ja aamiaiset, hevosen majoituksen ja kuivikkeet (ei ruokia), maneesi-/kenttävuokrat sekä opetuksen.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 50€, jota ei peruuntumisen myötä palauteta. Loppuosa maksusta maksetaan noin 3 vkoa ennen leiriä.

HUOM! Ilmoittautuminen astuu voimaan vasta kun varausmaksun maksusuoritus näkyy. Lääkärin- tai eläinlääkärintodistusta vastaan palautetaan varausmaksun ylimenevä osa. Maksu tilille Suomenratsut FI77 8000 1301 5347 08 ja viitetietona LEIRIN pvm + RATSASTAJAN NIMI.

Ilmoittaudu lomakkeella tai lähetä vastaavat tiedot toimisto@suomenratsut.fi.