Suomenratsut 50 v. valokuvauskilpailu

Osallistu Suomenratsujen 50-vuotisjuhlan kunniaksi järjestettävään valokuvauskilpailuun, jonka teema on ”Joka lajin suomenratsu 50 vuotta” – etsimme kuvia suomenhevosesta hienoimmillaan monipuolisessa käytössä. Kilpailu on avoin kaikille, ja kaiken tasoisille valokuvaajille. Kilpailussa palkitaan kolme parasta valokuvaa. Palkinnot ovat tuotepalkintoja. Palkittavat kuvaajat kutsutaan Suomenratsujen 50-vuotisjuhlaan, joka järjestetään 2.9.2023 Suomenratsujen Kuninkaallisten yhteydessä Ypäjällä.

Valokuvauskilpailun säännöt:

 1. ”Joka lajin suomenratsu 50 vuotta” -valokuvauskilpailu
  Kilpailun järjestäjä on Suomenratsut ry. Kilpailun tarkoitus on juhlavuoden kunniaksi kerätä ja tuoda esille kuvia suomenhevosesta hienoimmillaan monipuolisessa käytössä. Kilpailu on avoin kaikille ja kaiken tasoisille
  valokuvaajille. Kilpailuun osallistutaan ainoastaan digikuvilla. Palkittavat kuvat valitsee Suomenratsut ry:n hallitus. Kilpailussa palkitaan kolme parasta valokuvaa. Palkinnot ovat tuotepalkintoja. Palkittavat kuvaajat kutsutaan Suomenratsujen 50-vuotisjuhlaan, joka järjestetään 2.9.2023 Suomenratsujen Kuninkaallisten yhteydessä Ypäjällä.
 2. Kilpailukuvat
  Jokainen kilpailija saa lähettää kilpailuun maksimissaan 5 kuvaa. Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu maksullisessa mediassa. Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama. Kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet.
  Kotirauhan tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä ja eläinten omistajilta on oltava tarpeen mukaan todistettavissa oleva lupa kuvan julkaisuun.
 3. Kilpailukuvien lähettäminen ja kuvakoko
  Lähetä kuvat sähköpostitse info@suomenratsut.fi 31.7.2023 mennessä. Kirjoita lähetyksen aiheeksi ”Valokuvauskilpailu”. Keksi valokuvalle sitä hyvin kuvaava nimi ja kirjoita se kuvan tiedostonimeen. Kirjoita sähköpostiviestiin
  selkeästi:
  • oma nimesi
  • oma osoitteesi
  • oma puhelinnumerosi
  Valokuvat on toimitettava jpeg-muodossa. Valokuvan tiedostokoon on oltava riittävä lehtipainatukseen, jolloin kuvan pitkän sivun tulee olla 2600 pikseliä, kun resoluutio on 300 pikseliä tuumalle. Nyrkkisääntö: niin suuri tiedostokoko kuin mahdollista – ei Facebook-kuvia.
 4. Kuvien käyttöoikeus
  Järjestäjällä on oikeus julkaista palkitut kuvat kilpailun tulosten esittelyn yhteydessä haluamissaan medioissa. Järjestäjä ei luovuta valokuvia kolmansille osapuolille. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät
  kuvaajilla. Suomenratsut saa käyttää kuvia omissa julkaisuissaan ja internetissä. Järjestäjä pidättää itsellään vapaan julkaisuoikeuden kaikkiin kilpailuun lähetettyihin kuviin. Järjestäjä saa ilman kuvaajan lupaa muokata kuvaa tai
  muuttaa kuvan rajausta sekä painoteknisistä syistä että kuvan edustavuuden parantamiseksi. Järjestäjä ei saa muokata kuvan sisältöä.