Kevätkokous 5.3.

Suomenratsut ry:n
KEVÄTKOKOUS
Harjun oppimiskeskuksessa Ravijoella
sunnuntaina 5.3. klo 10

Tervetuloa Suomenratsujen kevätkokoukseen Harjun oppimiskeskukseen Ravijoelle sunnuntaina 5.3. klo 10. Kokouksessa palkitaan vuonna 2022 menestyneitä hevosia ja esitetään hyväksyttäväksi yhdistyksen tilit ja toimintakertomus vuodelta 2022. Kokousväelle kahvi- ja sämpylätarjoilu.

Ilmoittautuminen kokoukseen ma 27.2. tarjoilujen vuoksi jenni_suhonen@outlook.com.

Kokoustila: Vanha luokkarakennus
Osoite: Viipurintie 50, 49980 Ravijoki
Harjun aluekartta ja saapumisohjeet


Harjussa järjestetään kokouksen jälkeen, klo 11 alkaen ”Kouluarvostelu tutuksi” -klinikka (järj. Haminan Ratsastajat ry). Klinikka avaa kouluratsastuskilpailun arvostelua. Tapahtuman aluksi kuusi demoratsukkoa ratsastavat HeB-VaA tason kouluohjelman, jonka koulutuomari Osmo Metsälä arvostelee ja selittää arvostelun perusteita katsojille. Demoratsukoissa on mukana myös suomenhevosia. Teoriaosuuteen kuuluu ”Kouluratsastuksen arvosteluperusteet” -luento ja SRL Kilpailusääntömuutokset. Lisätietoa klinikasta ratsastus.fi. Huom. ilmoittautumiset klinikalle 27.2.2023 mennessä sähköpostitse haminanratsastajat@gmail.com ja maksut linkin ohjeiden mukaisesti ilmoittautumisaikana.