Valtakunnallisen näyttelyn tulokset

Suomenratsujen ja pienhevosten valtakunnallinen näyttely järjestettiin eilen 27.8. Hessi-tallilla Urjalassa yhteistyössä Urjalan Hevosurheilijoiden kanssa. Viimeisen kesäviikonlopun lämpimässä tunnelmassa, pitkän näyttelypäivän aikana kahdessa kehässä arvosteltiin yli 60 upeaa suomenhevosta tuomareidemme Roger Lumbergin ja Heidi Karjalaisen toimesta, ja lopulta Best in Show -kehässä päivän parhaaksi valittiin oriluokan voittaja Kuukson Kaipaus!

BIS 1 o. Kuukson Kaipaus Kuva: Taru Peltosaari

BIS 1 o. Kuukson Kaipaus (s. 2013 i. Sumiainen e. Nöppönen ei. Pude)

BIS 2 o. Katallin Piccolo (s. 2021 i. A.T. Unikuva e. Katallin Flora ei. Voiveikko)

BIS 3 t. Mirmeli (s. 2016 i. Maranello e. Murmeli ei. Kihis)

Luokan 6, ruunat voitti Muistin Poika (s. 1990 i. Viltter e. Muisti ei. Ponnen-Muisto) ja luokan 2, maitovarsat t. Huitun Helmiina (s. 2022 i. Säämies e. Paron Vilhelmiina ei. Knuutilan Veikko).

Onnittelut päivän menestyjille ja lämmin kiitos kaikille osallistujille! Kiitos myös tuomarit Roger Lumberg & Heidi Karjalainen, UrHun tehokkaat toimihenkilöt ja Hessi-tallille erinomaisista näyttelypuitteista.

BIS 2 Katallin Piccolo Kuva: Taru Peltosaari

Näyttelyä tukivat K-Supermarket Mari, Sukuposti ja Matin Sakki Oy.

Tulokset kokonaisuudessaan (pdf)
Noutamatta jääneitä arvostelupapereita voi tiedustella jenni_suhonen@outlook.com

BIS 3 Mirmeli Kuva: Taru Peltosaari

Nähdään näyttelyn merkeissä taas 2023 – se onkin varsinainen juhlanäyttely, kun pyöreitä täyttävät niin Suomenratsut (50 vuotta) kuin valtakunnallinen näyttely (30 vuotta)!

Kuvat: Taru Peltosaari