SuoRan näyttely Urjalassa 27.8.

Tervetuloa Suomenratsujen ja pienhevosten valtakunnalliseen näyttelyyn Hessi-tallille Urjalaan lauantaina 27.8.! Näyttely alkaa klo 11, ja Best in Show’n valinta tapahtuu noin klo 16. Päivän aikana arvostellaan upeat yli 70 suomenhevosta tuomareidemme Heidi Karjalaisen ja Roger Lumbergin toimesta! Näyttelyn järjestävät yhteistyössä Suomenratsut ja Urjalan Hevosurheilijat.

Näyttelyä tukemassa:

  • K-Supermarket Mari
  • Sukuposti
  • Matin Sakki

Näyttelykirje on lähetetty osallistujille, käsiohjelma, osallistujalista ja aikataulu alla. Aikataulut ovat alustavia, mahdolliset poisjäännit nopeuttavat näyttelyä. Käsiohjelmaan on merkattu 26.8. iltaan mennessä tulleet tiedot poisjäänneistä.

Online-tulokset (tuloksia päivitetään näyttelyn aikana toimihenkilötilanteen salliessa)

Aluekartta

Näyttelypaikkana on Hessi-talli, osoitteessa Kyläsuontie 43, 31720 Urjalankylä. Näyttely tapahtuu kahdessa kehässä samanaikaisesti, lisäksi verryttelyyn on varattu oma alue (katso aluekartta). Seuraathan kuulutuksia ja ohjeistuksia muunmuassa sen osalta, paljonko hevosia saa olla verryttelyalueella kerrallaan. WC-tiloihin, kansliaan ja kanttiiniin on näyttelypaikalla opasteet, ja ne löytyvät myös aluekartasta. Maksu onnistuu sekä käteisellä että kortilla.

  • Vesipisteitä löytyy wc-tiloista sekä maneesin taukotuvasta
  • Tupakointi on ehdottomasti kielletty koko tapahtuma-alueella!
  • Paikalla on Hessi-Tarvike myymälä: Suomen ensimmäinen valjakkoajon erikoistarvikemyymälä palvelee maneesilla, jossa myös Pavo-rehuja, ESS-huopia, Arctic Vet- ja Roeckl-tuotteita

Näyttelyä koskevat tiedustelut ja mahdolliset poisjäännit mieluiten puhelimitse/viestitse näyttelyviikon aikana Jenni Suhonen/Suomenratsut (0503272585) tai Anne Määttänen/Urjalan Hevosurheilijat (0405864798).