Mestaruussäännöt 2022

Päivitetyt mestaruussäännöt löytyvät Suomenratsujen sivuilta:

Kenttäratsastuksessa kansallisella tasolla kilpailevien suomenhevosratsukoiden määrä, ja myös suomenhevosille avoimien luokkien määrä on laskenut viime vuosina. Vuoden 2021 suomenhevosten kenttämestaruuksissa kilpaili vain 3 ratsukkoa. Suomenratsujen hallitus on päättänyt madaltaa kenttämestaruuksien tasoa jotta mahdollisuus osallistua mestaruuksiin motivoi myös uusia ratsukoita nousemaan kansalliselle tasolle. Kilpailun tasoa arvioidaan tulevaisuudessa osallistujamäärän kehittymisen mukaisesti.

Suomenhevosten mestaruudet 2022

  • Estemestaruus Prix de Maaseudun Tulevaisuus 23.-24.7.2022 Korpilahden Ratsastajat/Päijänne Jumping Days
  • Valjakkomestaruus Prix de www.hevosjalostusliitot.fi 29.-31.7. HusR/Savijärven Kartano
  • Koulumestaruus Prix de JS-Perttula Oy Lantmännen Agro 1.-4.9.2022 Ypäjän Hevosopisto/SRK
  • Kenttämestaruus Prix de Averfin Oy 17.-18.9.2022 Niinisalon Ratsastajat