Sh-mestaruuksien ja sponsoriluokkien haku

Haettavana vuoden 2022 suomenhevosten mestaruuskilpailut este- ja kenttäratsastuksessa. Mikäli olet kiinnostunut järjestämään luokkia, lähetä hakemus kilpailun järjestämisestä osoitteeseen toimisto@suomenratsut.fi.

Estemestaruuksien I osakilpailu 110 cm (AM5), II osakilpailu 110+120 cm (kaksi kierrosta, A.1.0). Kenttämestaruudet kilpaillaan tasolla 100 cm.

Suomenratsut ry. yhdessä tukijoiden kanssa myöntää palkintotukea suomenhevosille avoimiin kilpailuluokkiin!

Kaudelle 2022 on haettavissa tukea kansallisella tasolla järjestettäviin suomenhevosille avoimiin koulu-, este- ja kenttäratsastus- sekä valjakkoajoluokkiin. Myönnettävien sponsoriluokkien määrä riippuu tukijoiden määrästä. Palkintotuki sisältää rahapalkinnot kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle, muista palkinnoista vastaa kilpailun järjestäjä. Lähetä hakemus sähköpostitse toimisto@suomenratsut.fi.

Laitathan hakemukseen

  • mitä luokkaa haetaan
  • ajankohta
  • paikka
  • yhteyshenkilön tiedot

Hakemuksia toivotaan viimeistään 28.2.2022.

Myös sponsoreiden etsintä on käynnissä, tutustu tarkemmin Sponsorointi-sivulla jos haluat olla mukana mahdollistamassa suomenhevosten kilpailutoimintaa.