Tue suomenhevosten kilpailutoimintaa

Ole mukana ajamassa suomenhevosen asiaa, tue suomenhevosten kilpailutoimintaa!

Onko suomenhevosen asia lähellä sinun yrityksesi sydäntä? Suomenratsujen kilpailutoiminta kaipaa uusia tukijoita! Tavoita suomenhevosen lukuisat ystävät, hyödynnä aktiiviset kanavamme ja mahdollista kansallisrotumme kilpailutoiminta. Suomenratsut ry vastaa kilpailujärjestäjän etsinnästä ja käytännön järjestelyistä, kuten palkintoloimien hankinnasta ja painatuksesta.

Suomenhevonen herättää suuria tunteita ja tavoittaa ison, aktiivisen yleisön (Suoralla-lehti kaikille jäsenille 4 x vuodessa, Suomenratsujen somekanavat: FB 8500 tykkääjää, IG 2000 seuraajaa). Tukimahdollisuuksia on monessa hintaluokassa, tutustu esimerkkeihin Sponsorointi-sivulla.


Jokainen suomenhevosen ystävä voi auttaa sponsorihankinnassa levittämällä sanaa. Lataa alta mainokset!