Yleisleiri Ypäjällä 10.-12.12.

SuoRan leirejä on järjestetty jo 80-luvulta saakka. Suomenhevoset eivät silloin voineet valmentautua missään, joten suomenhevosratsutoimintaa edistämään alettiin järjestää leirejä, tällöin hevoset olivat usein entisiä ravureita, jotka siirtyivät ratsun uralle. Leireillä  tavattiin samanhenkisiä suomenhevosihmisiä, toisten tunteja seurattiin, tutustuttiin ja vuosien saatossa nähtiin ratsukoiden kehittyminen.  Nykyään suomenhevosratsuilla on tarjolla valmennusmahdollisuuksia monien toimijoiden puolesta, SuoRan leireillä on kuitenkin säilynyt sama suomenhevoshenkinen  rento ja iloinen tunnelma ja muiden ratsukoiden kehityksen seuraaminen. Uudet osallistujat on toivotettu tervetulleiksi. Leirien järjestäminen ei ole SuoRalle liiketoimintaa tai voittoa tavoittelevaa, vaan leirien on tarkoitus palvella jäsenistöä ja tarjota mahdollisuus ja hetki keskittyä vain rakkaaseen harrastukseensa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Vuoden 2021 leiri:

10.-12.12.21 Yleisleiri, Ypäjän Hevosopisto, valmentaja Anna Kärkkäinen

Yleisleirille ovat kaikentasoiset ratsukot tervetulleita.  Ryhmäjako leireillä tehdään ratsukoiden osaamisen mukaisesti helposta Ö:stä helppoon A:han ja esteryhmiä pidetään halukkuuden ja tason mukaan. Osallistujia min 12 max 20 hlö, ratsastus n. 4 hengen ryhmissä. Yleisleirien kokonaishinta on 300 eur jäsenille (sis. varausmaksu 50eur). Tunnit 1krt/pe, 2 krt/la, 1krt/su.

Leiri sisältää: Ratsastajan majoituksen 2 hengen huoneissa ja aamiaiset, hevosen majoituksen ja kuivikkeet (ei ruokia), maneesi-/kenttävuokrat sekä opetuksen. 1hh +50 €.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 50€, jota ei peruuntumisen myötä palauteta. Loppuosa maksusta maksetaan noin 3 vkoa ennen leiriä.

HUOM! Ilmoittautuminen astuu voimaan vasta kun varausmaksun maksusuoritus näkyy. Lääkärin- tai eläinlääkärintodistusta vastaan palautetaan varausmaksun ylimenevä osa. Maksu tilille Suomenratsut FI77 8000 1301 5347 08 ja viitetietona LEIRIN pvm + RATSASTAJAN NIMI.

Ilmoittaudu toimisto@suomenratsut.fi 

Anna seuraavat tiedot:
Ratsastajan nimi ja puhelinnro/sähköpostios.

Hevosen nimi,ikä ja koulutustaso koulu (Ö,C,B,A)/este X cm

Muut lisätiedot esim. Majoituskaveri, yhden hengen huone