Syksyn sävyt Suoralla-lehteen!

Kiitos lukijakuvista, joita olette lähettäneet runsaslukuisesti Suoralla-lehteen! Viimeisimmässä numerossa meitä ilahduttivat suloiset kesän varsat, ja suomenhevosen päivän tapahtumat.

Vuoden viimeiseen lehteen kuulutus syksyisistä suomenhevosen kuvista! Kuuluuko syksyn touhuihin kenties ruskaposeeraukset, sänkkärilaukat vai maastoilu luonnosta nauttien? Vielä riittää väriä ja valoa, joten taltioidaan nämä tunnelmat talven varalle.

Lähetä syksyinen suomenhevosotos viimeistään 15.10. sähköpostilla jukka.timonen@jukanmedia.fi. Kuvan pitää olla omaottamasi, tai kuvaajan luvalla lähetetty. Myös puhelimella otetut kuvat kelpaavat lehteen, mutta kuvan tulee olla tarkka ja mahdollisimman suurikokoinen tiedosto.

Laitathan kuvan mukaan kuvaajatietojen lisäksi myös kuvateksti ja kuvassa esiintyvien nimet, hevosista voi kernaasti mukaan liittää myös sukutiedot.