Sh-mestaruudet 2021 – sponsoriluokat haettavissa

Suomenhevosten mestaruuskilpailujen järjestäjät on valittu.

Sh-mestaruudet 2021

  • Valjakkomestaruus 2.-4.7. SRS/SJ-talli, Halikko
  • Koulumestaruus 3.-4.7. SuoVaRi, Suonenjoki
  • Estemestaruus 2.-5.9. Suomenratsujen Kuninkaalliset, Ypäjä
  • Kenttämestaruus 18.-19.9. NR, Niinisalo

Palkintotukea suomenhevosluokkiin haettavissa!

Suomenratsut ry. yhdessä tukijoiden kanssa myöntää palkintotukea suomenhevosille avoimiin kilpailuluokkiin.

Kaudelle 2021 on haettavissa tukea kansallisella tasolla järjestettäviin este- ja kenttäratsastusluokkiin (4 kpl esteratsastus, 1 kpl kenttäratsastus). Kouluratsastuksen osalta tämänhetkiset tuet on myönnetty, mutta hakemuksia voi lähettää sillä etsimme lisää sponsoreita. Palkintotukea maksetaan luokan kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle (400-200-150), muista palkinnoista vastaa kilpailun järjestäjä. Tuen haku on auki 31.3.2021 asti. Lähetä hakemus sähköpostitse toimisto (at) suomenratsut.fi.