Suomenhevosruuna Hiitun Poku

Myydään kaunis ja laadukas kimo suomenhevos ruuna Hiitun Poku, suoraan kasvattajalta. Poku on kiltti ja seurallinen sekä hyväkäytöksinen hevonen. Toimii moitteettomasti kaikissa hoitotoimenpiteissä, kengityksessä sekä lastautuu ja matkustaa hyvin. Poku on asunut kasvattajallaan koko ikänsä, joten koko historia tarkasti tiedossa. Liikkuu lennokaasti ja isosti, laatu riittää varmasti. Säkäkorkeus on kotimittauksella 160cm. Isä Silvolan Hemminki ja emän isä E.V. Hurmio.

Poku on tällä hetkellä tasoltaan He:A ja tekee treenissä myös vaativampia juttuja. Ratsastaessa Poku on kevyt, herkkä ja eteenpäin pyrkivä. Ei sovellu vielä ihan aloittelijalle, sillä jännittyy herkästi yllättävistä tai äkillisistä liikkeistä satulassa. Poku on kilpaillut He:B ja He:A tasoilla muutamia startteja. Tehty maltilla eteenpäin, sillä on kasvanut hitaasti. Käyttäytyy kilpailupaikoilla hyvin. Hypätty kesäisin säännöllisesti pientä mielenvirkistykseksi, talvisin ei ole hypätty sillä kotitallilla vain ulko kenttä. Ratsastajan koulupainotteisuudesta johtuen, ei ole kisattu esteillä. Innostuu hyppäämisestä ja hyppää kuitenkin tosi hyvin, joten laatua myös estepuolelle on varmasti. Pokulla on maastoiltu säännöllisesti, useimmiten yksin. Kiltti myös maastossa, sietää rauhallisesti ohi menevät autot. Poku on myös ajo-opetettu ja ajettu säännölliseen ja se on hyvä ajaa.

Poku soveltuisi ihanteellisesti tavoitteelliselle harrastajalle ja/tai kilpailemiseen. Pokun kanssa voi harrastaa ja valmentautua monipuolisesti. Poku on terve, ei kesä ihottumaa. Myydään koska tämänhetkisen ratsastajan aika ei riitä, aktiiviseen treeniin ja kisoihin usean hevosen kanssa. Jos kiinnostuit kysy rohkeasti lisää, kuvia ja videoita on saatavilla kysyttäessä. Hinta sisältää ALV24%.

Riitta Mononen (kasvataja&omistaja)
050 3629762
Heidi Mononen (ratsastaja)
040 0472919
hmononen10@gmail.com