Suokkitamma

Myydään hevosten vähentämisen takia nätti 12- vuotta täyttävä suokki tamma. Säkä noin 155 cm tehnyt nyt melkein vuoden ratsuhommia. Tasoltaan noin HeC . Väistöt osaa käynnissä ja ruvettu harjoittelemaan ravissa. Avoja ruvettu harjoittelemaan myös. Vaikka liikkuu omalla moottorilla niin myös jarrut löytyy joka tilanteessa. Irtohypytetty ja nyt vuoden alusta hypätty pieniä. Rauhallinen hyppääjä eikä ota esteitä kuumaa. Tarvitsee kuitenkin vielä harjoituskertoja alle. Kaikki hoito toimenpiteet sujuvat ongelmitta sekä talli tavoiltaan siivo. Voi kuljettaa yksin sekä kaverin kanssa. Meillä myös junnut menneet ongelmitta.

Ajo-opetettu, mutta meillä ollessa ei ajettu. Startattu yksi raviohjelma vuoden alussa 60 % tuloksella ja tamma käyttäytyy myös kisapaikalla rauhallisesti.

Voi tarhailla yksin taikka kaverin kanssa ( Meillä ollut ruunan että tamman kanssa. Pysyy myös langassa ja voi laiduntaa. Terve ja kaikin puolin mutkaton tamma kaikenlaiseen harrastamiseen)

Ei osamaksua/ylläpitoa/ Eikä myydä ratsastuskouluun

Hp: 6800 € / tarjous

Niveri.emmi@gmail.com