Leirit ja valmennukset

Leirit

SuoRan leirejä on järjestetty jo 80-luvulta saakka. Suomenhevoset eivät silloin voineet valmentautua missään, joten suomenhevosratsutoimintaa edistämään alettiin järjestää leirejä, tällöin hevoset olivat usein entisiä ravureita, jotka siirtyivät ratsun uralle.  Leireillä  tavattiin samanhenkisiä suomenhevosihmisiä, toisten tunteja seurattiin, tutustuttiin ja vuosien saatossa nähtiin ratsukoiden kehittyminen.  Nykyään suomenhevosratsuilla on tarjolla valmennusmahdollisuuksia monien toimijoiden puolesta, Suoran leireillä on kuitenkin säilynyt sama suomenhevoshenkinen  rento ja iloinen tunnelma ja muiden ratsukoiden kehityksen seuraaminen. Uudet osallistujat on toivotettu tervetulleiksi. Leirien järjestäminen ei ole Suoralle liiketoimintaa tai voittoa tavoittelevaa, vaan leirien on tarkoitus palvella jäsenistöä ja tarjota mahdollisuus ja hetki keskittyä vain rakkaaseen harrastukseensa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Vuoden 2024 leirit:

20.-22.5 Yleisleiri, Hevosopisto, Ypäjä, valmentajana Anna Kärkkäinen
Huomio leiripäivät maanantai-keskiviikko!

Yleisleirille ovat kaikki SuoRan jäsenet tervetulleita. Ryhmäjako leireillä tehdään ratsukoiden osaamisen mukaisesti helposta Ö:stä helppoon A:han ja esteryhmiä pidetään halukkuuden ja tason mukaan. Maastoesteille pääsee säiden mukaan, jos halukkaita löytyy. Osallistujia min. 9 max. 16 hlö, ratsastus n. 3-4 hengen ryhmissä.

Yleisleirien kokonaishinta on 350 eur jäsenille (sis. varausmaksu 50eur). Yhden hengen huone + 50€. Tunnit 1krt/ma, 2 krt/ti, 1krt/ke.
Leiri sisältää: Ratsastajan majoituksen 2 hengen huoneissa ja aamiaiset, hevosen majoituksen ja kuivikkeet (ei ruokia), maneesi-/kenttävuokrat sekä opetuksen. Maastoradan vuokrat laskutetaan erikseen.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 50€, jota ei peruuntumisen myötä palauteta. Loppuosa maksusta maksetaan noin 3 vkoa ennen leiriä.
HUOM! Ilmoittautuminen astuu voimaan vasta kun varausmaksun maksusuoritus näkyy. Lääkärin- tai eläinlääkärintodistusta vastaan palautetaan varausmaksun ylimenevä osa. Maksu tilille Suomenratsut FI77 8000 1301 5347 08 ja viestinä LEIRIN pvm + RATSASTAJAN NIMI.

Ilmoittaudu lomakkeella tai lähetä vastaavat tiedot toimisto@suomenratsut.fi.

Syksyn leiriajankohta ilmoitetaan myöhemmin.


Valmennukset

SuoRan aluekerhot järjestävät jäsenilleen valmennusta ympäri Suomea. Valmennuksista ilmoitetaan SuoRan nettisivuilla sekä facebookissa. Valmentajina ovat toimineet mm. Anna Kärkkäinen, Heidi Svanborg-Lodman sekä Seppo Laine.

Huom! Leirille ja valmennuksiin ilmoittautuminen on sitovaa. Leirien maksu koostuu varausmaksusta ja leirimaksusta. Varausmaksua ei palauteta, leirimaksu palautetaan eläinlääkärin/lääkärin todistusta vastaan.

Valmennuksien maksuja ei myöskään palauteta, valmennuksiin osallistujalla on oikeus järjestää tilalleen toinen ratsukko.