Suora

SuoRa

SuoRa on suomenhevosen ratsastuskäyttöä edistävä yhdistys.
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa suomenhevosten ratsukäytöstä kiinnostunut.

Liity >>

Tilaisuus kilpailijalle, omistajalle ja kasvattajalle: erittäin laadukas, kisakentillä jo menestynyt ori myydään kilpailu- ja jalostuskäyttöön. Jalostusarvostelu Ypäjällä maaliskuussa 2017 ratsusuunnalle erinomaisin käyttöpistein: liikkeet 8, estekoe 8, ratsastettavuus 8, luonne 8. Laukan arvosana 9!

Kenttään, esteille, kouluun….
Ollut 3-vuotissyksystä lähtien Salla Aarion kisakumppani kaikissa kolmessa lajissa ja saavuttanut mm. suomenhevosten Prix de Hippos –luokan voiton kenttäratsastuksessa vain 6-vuotiaana.

Rohkea ja itsevarma, näyttävä ja raamikas sporttinen hevonen, jolla kokoa 160 cm. Ei kesäihottumaa tms. Matkustaa hyvin. Asiallinen käsitellä, mutta orimainen, joten myydään vain osaaviin käsiin.

Jalostukseen vahvalta R-emälinjalta
Fantom on isänsä Ilo-Ilmarin (i. Pilven Poika) ainoa orijälkeläinen. Fantomilla on myös vahva emälinja: emä Unikukka on II-palkinnon R-kantakirjatamma ja emänemä Vekettarella on viisi tammajälkeläistä, joista peräti neljä on R-kantakirjassa. (Olisi ollut oikeutettu L3 I-jälkeläispalkintoon).

Hintapyyntö 15 500€.

Lisätietoja kasvattajalta/omistajalta: puh. 050 320 8669/ Sari Haapamäki iltaisin ja viikonloppuisin.

s.posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kasvattajalla on myytävänä myös Fantomin pikkuveli, 1-vuotias kulomusta Hiljalan Rambo, i. Knuutilan Veikko. Hieno ja järkevä urheiluhevosen alku, paljon käsitelty.
Samasta yhdistelmästä on syntymässä varsa myös toukokuussa 2017. Orivarsa tulee myyntiin.

Mediatiedot:

http://www.sukuposti.net/hevoset/hiljalan-fantom/1030868